login nlende

VLM Hydrocultuur in de praktijk

De planten die we bij VLM Hydrocultuur inkopen zijn aardeplanten. We kopen ze over de hele wereld in, denk aan landen als: Costa Rica, Guatemala, China en Indonesië. In onze plantenkwekerij vormen we de aardeplanten om tot hydrocultuurplanten. Een showroom met plantenbakken, sierpotten en plantenmeubels is onderdeel van de kwekerij in Made.

Bestellen, hoe werkt het?
Er zijn drie mogelijkheden:
1. Kom langs in de kwekerij.
2. Download onze brochure(s) en bestel telefonisch, per fax of per mail.
3. Log in op de website (vraag een gebruikersnaam en wachtwoord aan).

Onze adviseurs zijn experts die, net als u, een passie hebben voor interieurbeplanting. Wilt u de beplanting zelf selecteren en opmaken of laat u de keuze, het maken van combinaties en het opplanten aan ons over? Alles is mogelijk. Terwijl u van een kopje koffie geniet, zetten onze mensen de bestelling voor u klaar.

U krijgt een vast aanspreekpunt dat alles tot in de puntjes regelt.
De verkoopadviseur met wie u te maken krijgt, luistert goed, vraagt door en denkt mee. We houden niet van ruis, dus is degene met wie u gesproken hebt, ook degene die uw bestelling uit de kwekerij zal halen. Een tweede expert controleert de bestelling nadien op: lengte, breedte, netheid en kwaliteit.
Uw bestelling is perfect in orde!
De planten worden schoon en netjes klaargezet of afgeleverd,
daar mag u op vertrouwen.

Zelf halen of afleveren?
Het kan allebei.

Bij VLM Hydrocultuur in Made wordt u hartelijk ontvangen. U kunt het assortiment op uw gemak bekijken en de hydroplanten en sierpotten naar eigen smaak selecteren en combineren. Op uw verzoek maken wij de beplanting verder op en we kunnen het transport voor u regelen. Het enige wat u dan nog rest, is de beplanting op de eindbestemming plaatsen.

Hebt u interesse in een bezoek, kom alstublieft langs.
Onze mensen geven u graag een rondleiding.
Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)162 68 72 94.


VLM Hydrocultuur  |  Privacy  |  Algemene voorwaarden
Actilus webdesign